Skip to main content

Personal Training

Waarom is Personal Training iets voor mij?

De keuze voor Personal Training kan van persoon tot persoon verschillen. Sommigen hebben behoefte aan een stukje begeleiding en anderen hebben simpelweg een stok achter de deur nodig. Een Personal Trainer helpt om doelgericht en verantwoord jouw doelstellingen te behalen. Een Personal Trainer stuurt je de nodige richting op en ondersteunt het hele proces.

  • Inclusief eet- en trainschema’s
  • Realistische aanpak
  • Concrete doelstellingen en evaluatie
  • Sneller resultaat verkrijgen

Begeleiding van een Personal Trainer

Wil jij resultaat boeken? Komt er een intrinsieke motivatie kijken. Zonder motivatie boek je geen tot weinig resultaat. Met DCR Coaching werken wij samen om de beste resultaten te behalen.

Er zijn verschillende redenen waarom je kiest voor een Personal Trainer. Doelgericht en functioneel resultaat behalen. Wat overtollige kilo’s kwijt. Blessurepreventie of variatie in je trainingen. Personal Training is een goede optie als jij verantwoord jouw grenzen wilt verleggen onder een op een begeleiding. Al jouw trainingsdoelen worden opgesomd tijdens de eerste intake.

Wat onze klanten over ons zeggen

Roy heeft mij super begeleidt tijdens het personal training traject. Hij luisterde goed naar mij doelen en zorgde er dan ook voor dat ik dit doel hoe dan ook ging behalen. Zeker een aanrader!

Professionele trainingen op basis van persoonlijk advies. Maar nog belangrijker: Roy is enthousiast, motiveert je als je niet meer kunt en hij viert successen met je mee. Een aanrader!

Van mij 5 sterren voor Roy! Hij geeft goede persoonlijke begeleiding en kan inzien waar je ontwikkelpunten liggen. Qua training is er geen dag hetzelfde. Hij weet je gemotiveerd te houden en zorgt voor een intensieve training die volledig aangepast is naar de behoeftes van de klant. Wil jij het maximale uit jezelf halen? Dan ben je bij Roy aan het goede adres!

Als beginnde sporter vond ik het heel lastig om te weten hoe en waar ik moest beginnen. Roy stelde mij al snel op mijn gemak door zijn expertise en duidelijke manier van uitleg. Al snel kreeg ik meer vertrouwen in mijn eigen kunnen en dat was ook snel zichtbaar bij de metingen.
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en kennis van roy als een energieke treiner een zeer gemotiveerde vriendelijke jonge man die weet om doelgericht te werken.

Goed getraind, hoge intensiteit, en de juiste coaching gehad qua lichaamshouding en sets.

Deskundig en doelgericht!

Direct een afspraak maken?

PLAN JOUW EERSTE GRATIS PROEFLES!