Skip to main content

Lifestyle Coaching

Lifestyle Coaching Bij DCR Coaching

Kun jij wel wat extra motivatie gebruiken? Of heb je wat extra hulp nodig om je doel(en) te realiseren? Dan is Lifestyle Coaching iets voor jou! Trainen in jouw eigen sportschool met een op maat gemaakte trainingsplan. Regelmatig en nauw contact met jouw coach en volop mogelijkheden om je vorderingen te evalueren.

  • Zelfstandig trainen
  • 2-wekelijks voortgangsgesprek
  • Toegang tot de DCR Coaching app
  • Persoonlijke eet- en trainschema’s

Hoe Kan Lifestyle Coaching Je Helpen?

Tijdens onze programma’s sport jij geheel individueel in je eigen sportschool. Je hebt toegang tot onze eigen DCR Coaching app waarin jouw persoonlijke en op maat gemaakte trainingsschema staat. Ook krijg je een op maat gemaakte voedingsschema die geheel is aangepast op jouw levensstijl. Afvallen, wat extra spiermassa genereren of simpelweg je gewoontes willen veranderen. Met behulp van onze lifestyle coach is dit binnen handbereik. Er is goed contact met je coach, om de 2 weken is er een afspraak om de voortgang te bespreken en worden er nieuwe lichaamsmetingen gemaakt. Wij geven jouw alle kennis en motivatie mee die je nodig hebt om een gezonde levensstijl te bereiken en te behouden.

Wat onze klanten over ons zeggen

Roy heeft mij super begeleidt tijdens het personal training traject. Hij luisterde goed naar mij doelen en zorgde er dan ook voor dat ik dit doel hoe dan ook ging behalen. Zeker een aanrader!

Professionele trainingen op basis van persoonlijk advies. Maar nog belangrijker: Roy is enthousiast, motiveert je als je niet meer kunt en hij viert successen met je mee. Een aanrader!

Van mij 5 sterren voor Roy! Hij geeft goede persoonlijke begeleiding en kan inzien waar je ontwikkelpunten liggen. Qua training is er geen dag hetzelfde. Hij weet je gemotiveerd te houden en zorgt voor een intensieve training die volledig aangepast is naar de behoeftes van de klant. Wil jij het maximale uit jezelf halen? Dan ben je bij Roy aan het goede adres!

Als beginnde sporter vond ik het heel lastig om te weten hoe en waar ik moest beginnen. Roy stelde mij al snel op mijn gemak door zijn expertise en duidelijke manier van uitleg. Al snel kreeg ik meer vertrouwen in mijn eigen kunnen en dat was ook snel zichtbaar bij de metingen.
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en kennis van roy als een energieke treiner een zeer gemotiveerde vriendelijke jonge man die weet om doelgericht te werken.

Goed getraind, hoge intensiteit, en de juiste coaching gehad qua lichaamshouding en sets.

Deskundig en doelgericht!

Direct een afspraak maken?

PLAN JOUW EERSTE GRATIS PROEFLES!