Skip to main content

Calisthenics

Calisthenics door DCR Coaching

Altijd al controle over jouw eigen lichaam willen hebben? Of je nu een beginnende sporter bent of al iemand met een brok ervaring, onze calisthenics training bij DCR Coaching zijn ontworpen om jouw te helpen bewegingsvormen geheel gebaseerd op het eigen lichaam onder de knie te krijgen. Onze deskundige trainers begeleiden je door progressieve trainingen te hanteren met de nadruk op de juiste vorm en techniek. Calisthenics zal je doen verbazen, ontdek het plezier van het verleggen van je fysieke grenzen en het bereiken van prestaties die je nooit voor mogelijk had gehouden.

  • Kracht voor het hele lichaam
  • Verbeterde mobiliteit en flexibiliteit
  • Core stability en controle
  • Veelzijdigheid en toegankelijkheid

Ontdek De Kracht En Flexibiliteit Van Jouw Lichaam

Stimuleer de kracht en flexibiliteit van je lichaam. Door deel te nemen aan onze calisthenics trainingen, begin je aan een reis van beheersing van het lichaamsgewicht en ervaar je de sensatie van het verleggen van je fysieke grenzen. Onze toegewijde trainers begeleiden je door progressieve workouts, waarbij ze zorgen voor de juiste vorm en techniek, terwijl je kracht voor het hele lichaam ontwikkelt, de mobiliteit verbetert en de core stability verbetert. Calisthenics biedt een veelzijdige en toegankelijke benadering van fitness, zodat je overal kunt trainen met minimale apparatuur. Of je nu een fitnessfanaat bent of een beginner, ons calisthenics programma biedt een pad naar het ontdekken van het ware potentieel van je lichaam. Mis de kans niet om jezelf uit te dagen, je fysieke capaciteiten te verbeteren en de vrijheid van lichaamsgewicht bewegingen te omarmen. Meld je nu aan en begin aan een buitengewone fitnessreis met calisthenics.

Wat onze klanten over ons zeggen

Roy heeft mij super begeleidt tijdens het personal training traject. Hij luisterde goed naar mij doelen en zorgde er dan ook voor dat ik dit doel hoe dan ook ging behalen. Zeker een aanrader!

Professionele trainingen op basis van persoonlijk advies. Maar nog belangrijker: Roy is enthousiast, motiveert je als je niet meer kunt en hij viert successen met je mee. Een aanrader!

Van mij 5 sterren voor Roy! Hij geeft goede persoonlijke begeleiding en kan inzien waar je ontwikkelpunten liggen. Qua training is er geen dag hetzelfde. Hij weet je gemotiveerd te houden en zorgt voor een intensieve training die volledig aangepast is naar de behoeftes van de klant. Wil jij het maximale uit jezelf halen? Dan ben je bij Roy aan het goede adres!

Als beginnde sporter vond ik het heel lastig om te weten hoe en waar ik moest beginnen. Roy stelde mij al snel op mijn gemak door zijn expertise en duidelijke manier van uitleg. Al snel kreeg ik meer vertrouwen in mijn eigen kunnen en dat was ook snel zichtbaar bij de metingen.
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en kennis van roy als een energieke treiner een zeer gemotiveerde vriendelijke jonge man die weet om doelgericht te werken.

Goed getraind, hoge intensiteit, en de juiste coaching gehad qua lichaamshouding en sets.

Deskundig en doelgericht!

Direct een afspraak maken?

PLAN JOUW EERSTE GRATIS PROEFLES!