Skip to main content

Boxing

Boksen door DCR Coaching

Begin aan een transformerende boksreis met ons uitgebreide boksprogramma. Of je nu een doorgewinterde bokser bent of voor het eerst in aanraking komt met de sport, onze bokslessen bij DCR Coaching zijn ontworpen om een dynamische en versterkende ervaring te bieden. Onder begeleiding van onze professionele bokstrainer ontwikkel je niet alleen technische vaardigheden, maar krijg je ook meer zelfvertrouwen en zelfverdediging. Onze trainingssessies combineren verfijning van techniek, cardiovasculaire conditie en krachttraining om je te helpen je volledige potentieel te ontplooien.

  • Verbeterde conditie
  • Ontwikkeling van vaardigheden
  • Meer zelfvertrouwen
  • Verminderde stress

Omarm Een Gezonde Levensstijl Door Middel Van Boksen

Boksen is een goed voorbeeld van een HITT training. In een korte tijd intensief sporten waarbij je verschillende oefeningen afwisselt met actieve rustperiodes. Boksen geeft je een boost aan zelfvertrouwen, je oefent met gevecht situaties, leert je grenzen kennen en ontdekt waartoe je lichaam in staat is. Wij begeleiden jouw bij elke stap, leren jouw de juiste techniek en geven jouw persoonlijke aandacht. Ons boksprogramma biedt een unieke kans om jezelf uit te dagen en opmerkelijke resultaten te behalen. Meld je nu aan en ontdek een nieuw niveau van kracht, veerkracht en persoonlijke groei.

Wat onze klanten over ons zeggen

Roy heeft mij super begeleidt tijdens het personal training traject. Hij luisterde goed naar mij doelen en zorgde er dan ook voor dat ik dit doel hoe dan ook ging behalen. Zeker een aanrader!

Professionele trainingen op basis van persoonlijk advies. Maar nog belangrijker: Roy is enthousiast, motiveert je als je niet meer kunt en hij viert successen met je mee. Een aanrader!

Van mij 5 sterren voor Roy! Hij geeft goede persoonlijke begeleiding en kan inzien waar je ontwikkelpunten liggen. Qua training is er geen dag hetzelfde. Hij weet je gemotiveerd te houden en zorgt voor een intensieve training die volledig aangepast is naar de behoeftes van de klant. Wil jij het maximale uit jezelf halen? Dan ben je bij Roy aan het goede adres!

Als beginnde sporter vond ik het heel lastig om te weten hoe en waar ik moest beginnen. Roy stelde mij al snel op mijn gemak door zijn expertise en duidelijke manier van uitleg. Al snel kreeg ik meer vertrouwen in mijn eigen kunnen en dat was ook snel zichtbaar bij de metingen.
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en kennis van roy als een energieke treiner een zeer gemotiveerde vriendelijke jonge man die weet om doelgericht te werken.

Goed getraind, hoge intensiteit, en de juiste coaching gehad qua lichaamshouding en sets.

Deskundig en doelgericht!

Direct een afspraak maken?

PLAN JOUW EERSTE GRATIS PROEFLES!