Skip to main content

Athlete Performance

Athlete Performance door DCR Coaching

Het Athlete Performance programma omvat zowel weerstandstraining, explosiviteit, kracht-ontwikkeling en conditionering gespecificeerd aan jouw sport. Het programma is geschikt voor alle atleten die zijn/haar sportprestaties wilt verbeteren en het risico op blessures wilt verminderen.

  • Optimaliseer je prestaties
  • Programma’s op maat
  • Vooruitgang in vaardigheden
  • Persoonlijke begeleiding

Laten we samen streven naar een hoogwaardige atletische levensstijl

Til je sportieve reis naar een hoger niveau en schrijf je vandaag nog in voor onze Athlete Performance Training. Ons programma is ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van atleten en biedt een persoonlijke aanpak die zich richt op het optimaliseren van je prestaties, het verbeteren van je vaardigheden en het ontketenen van je ware potentieel. Met op maat gemaakte trainingsprogramma’s en deskundige begeleiding van onze toegewijde trainers zul je een versnelde groei ervaren en nieuwe hoogtepunten bereiken in je atletische inspanningen.

Wat onze klanten over ons zeggen

Roy heeft mij super begeleidt tijdens het personal training traject. Hij luisterde goed naar mij doelen en zorgde er dan ook voor dat ik dit doel hoe dan ook ging behalen. Zeker een aanrader!

Professionele trainingen op basis van persoonlijk advies. Maar nog belangrijker: Roy is enthousiast, motiveert je als je niet meer kunt en hij viert successen met je mee. Een aanrader!

Van mij 5 sterren voor Roy! Hij geeft goede persoonlijke begeleiding en kan inzien waar je ontwikkelpunten liggen. Qua training is er geen dag hetzelfde. Hij weet je gemotiveerd te houden en zorgt voor een intensieve training die volledig aangepast is naar de behoeftes van de klant. Wil jij het maximale uit jezelf halen? Dan ben je bij Roy aan het goede adres!

Als beginnde sporter vond ik het heel lastig om te weten hoe en waar ik moest beginnen. Roy stelde mij al snel op mijn gemak door zijn expertise en duidelijke manier van uitleg. Al snel kreeg ik meer vertrouwen in mijn eigen kunnen en dat was ook snel zichtbaar bij de metingen.
Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit en kennis van roy als een energieke treiner een zeer gemotiveerde vriendelijke jonge man die weet om doelgericht te werken.

Goed getraind, hoge intensiteit, en de juiste coaching gehad qua lichaamshouding en sets.

Deskundig en doelgericht!

Direct een afspraak maken?

PLAN JOUW EERSTE GRATIS PROEFLES!